Yhdistyksen sääntömääräinen syyskokous to 3.12.2020 klo 18

Nettipartiolaiset ry:n hallitus kutsuu yhdistyksen jäsenet yhdistyksen sääntömääräiseen kokoukseen torstaina 3.12.2020 kello 18.00 alkaen. Kokouksiin osallistutaan poikkeuslain 667/2020 4 § 2. momentin mukaisesti tietoliikenneyhteyden avulla. Lain vaatima fyysinen kokous järjestetään Rekolan partiomajalla (Kustaantie 47, Vantaa), mutta toivomme, että kaikki osallistujat osallistuvat kokoukseen etäosallistumisvälineillä.

Kokoukseen osallistutaan kirjautumalla yhdistyksen jäsenrekisteriin ja avaamalla sieltä käytettävä etäneuvottelupalvelu osoitteessa https://rekisteri.partio.net/kokous-031220 olevan linkin kautta. Yhdistyksen kokouksessa käytetään meet.okf.fi-palvelua tai, mikäli ko. palvelu ei toimi, muuta Jitsi-ratkaisuun pohjautuvaa palvelua. Kukin jäsen voi tarkistaa käytettävän järjestelmän toiminnan omalla koneellaan jo etukäteen perustamalla meet.okf.fi-palveluun oman kokouksensa.

Kokoukseen on välttämätöntä kirjautua itse jäsenrekisterin kautta, koska jäsenten henkilöllisyys varmistetaan kirjautumisella. Osallistumislinkkiä ei tule jakaa muille jäsenille tai ulkopuolisille.

Yhdistyksen kokouksen äänestykset toteutetaan verkkoselainta käyttäen. Jäsenen tulee huolehtia, että hän pystyy koko kokouksen ajan kirjautumaan yhdistyksen jäsenrekisteriin omilla tunnuksillaan äänestyksiin kirjautumista varten.

Mikäli sinulla ei ole tunnuksia jäsenrekisteriin (LDAP-tunnukset), ota yhteyttä ennen kokousta sähköpostilla hallitus@partio.net tai kokouksen aikana puhelimitse 050 378 0711.