Sivutilat

Nettipartiolaiset myy tälle palvelimelle kotisivutilaa. Ota yhteyttä sivutilat(ä t)partio.net kaikissa sivutiloihin liittyvissä kysymyksissä. Katso vastauksemme usein kysyttyihin kysymyksiin.
Uudelle lippukunnalle tarjotaan perustamistukena ilmainen kotisivupaketti sähköpostilistoilla ilmaiseksi ensimmäisten kahden vuoden ajaksi. Erilaisille partiotapahtumille ja -toimijoille sponsoroidaan palveluita tapauskohtaisesti - olkaa yhteydessä ylläpitoon asian tiimoilta.

Nettisivut

Nettisivuilla on käytössä helppokäyttöiset WordPress- ja Drupal -sisällönhallintajärjestelmät, ja sivut saa joko partio.net-domainin alidomainiksi (esimerkiksi lippukunta.partio.net) tai omaan domainiin. Välitämme myös domaineja, ja suosittelemme domainin hankintaa sivutilan yhteydessä ylläpidon helpottamiseksi.

Sähköpostilistat

Sähköpostilistaohjelmistona käytössä on Sympa, johon on myös helppokäyttöinen selainkäyttöliittymä. Listojen domain on lähtökohtaisesti sivuston alidomain (esimerkiksi lista.lippukunta.partio.net) ellei toisin sovita.

Sähköpostiohjaukset

Valittuun domainiin tai alidomainiin (jotain@lippukunta.partio.net) saa rajattoman määrän sähköpostialiaksia eli edelleenohjauksia.

Tilaus

Tilauksen voit tehdä tällä lomakkeella. Tilauksen saatuamme palvelimemme ylläpito tekee tunnuksen ja hoitaa mahdolliset domain-varaukset.