Yhdistyksen ylimääräinen kokous 18.8.2020

Nettipartiolaiset ry:n hallitus kutsuu yhdistyksen jäsenet yhdistyksen ylimääräiseen kokoukseen tiistaina 18.8.2020 kello 18.00 alkaen. Kokouksiin osallistutaan poikkeuslain 290/2020 5 § 3. momentin mukaisesti tietoliikenneyhteyden avulla. Lain vaatima fyysinen
kokous järjestetään Turun Sinikotkien kololla (Multavierunkatu 2, Turku), mutta toivomme, että kaikki osallistujat osallistuvat kokoukseen etäosallistumisvälineillä. Tarkempi kokouskutsu sekä sääntömuutosesitys ovat tämän uutisen liitteenä.

Kokoukseen osallistutaan kirjautumalla yhdistyksen jäsenrekisteriin ja avaamalla sieltä käytettävä etäneuvottelupalvelu osoitteessa https://rekisteri.partio.net/kokous-082020/ olevan linkin kautta. Yhdistyksen kokouksessa käytetään meet.okf.fi-palvelua tai, mikäli ko. palvelu ei toimi, muuta Jitsi-ratkaisuun pohjautuvaa palvelua. Kukin jäsen voi tarkistaa käytettävän järjestelmän toiminnan omalla koneellaan jo etukäteen perustamalla meet.okf.fi-palveluun oman kokouksensa.

Kokoukseen on välttämätöntä kirjautua itse jäsenrekisterin kautta, koska jäsenten henkilöllisyys varmistetaan kirjautumisella. Osallistumislinkkiä ei tule jakaa muille jäsenille tai ulkopuolisille.

Yhdistyksen kokouksen äänestykset toteutetaan verkkoselainta käyttäen. Jäsenen tulee huolehtia, että hän pystyy koko kokouksen ajan kirjautumaan yhdistyksen jäsenrekisteriin omilla tunnuksillaan äänestyksiin kirjautumista varten.

Mikäli sinulla ei ole tunnuksia jäsenrekisteriin (LDAP-tunnukset), ota yhteyttä ennen kokousta sähköpostilla hallitus@partio.net tai kokouksen aikana puhelimitse 050 378 0711.

LiiteKoko
PDF icon Sääntöesitys60.33 KB
PDF icon Sääntöjen muutokset67.57 KB
PDF icon Kokouskutsu77.91 KB