Vuoden 2016 hallitus

Puheenjohtaja: Tuukka Tapper (tuukka.tapper (at) partio.net)

Sihteeri: Elina Hiltunen (elina.hiltunen (at) partio.net)

Hallitukset muut jäsenet:

Juha Mäenalusta, Pyry Rajatammi

Hallituksen varajäsenet:

Jyri-Petteri Paloposki, Katri Särkikoski ja Sami Kiesiläinen

Nettipartiolaiset ry:n tiedote 1/15

Nettipartiolaiset ry:n syyskokous pidettiin Tampereella joulukuun puolivälissä. Kokouksessa valittiin yhdistyksen puheenjohtajaksi Pyry Rajatammi, hallituksen jäseniksi Elina Hiltunen, Juha Mäenalusta ja Tuukka Tapper. Hallituksen varajäseniksi valittiin Sami Kiesiläinen, Katri Särkikoski ja Jyri-Petteri Paloposki.

Syyskokouksessa keskusteltiin hallitukselle tuodusta esityksestä sivutilojen alasajon selvittämiseksi. Esityksen mukaisesti Nettipartiolaiset ry:n hallitus

Nettipartiolaisten livetapaamisessa ideoitiin uutta

Pitkästä aikaan Nettipartiolaiset järjestivät jäsenten yhteisen livetapaamisen Vantaalla sunnuntaina 25.1.2015. Tapahtumassa ideoitiin Nettipartiolaisten tulevaa toimintaa ja pohdittiin yhdistyksen nykyistä tilannetta maailmassa, jossa netin käyttö on jokapäiväistä. Nettipartiolaiset tarjoaa nettiin liittyviä palveluita ja tukea partiolaisille ja lippukunnille (esim. sivutiloja ja @partio.net-sähköpostiosoitteita) ja yhdistää eri puolilla Suomea asuvia partiolaisia yhteisiin tapahtumiin.

Suorituskykyongelmat helpottuneet

Nettipartiolaisten päätuotantopalvelinta Svenkkaa vaivanneita suorituskykyongelmia saatiin helpotettua viime yönä ylläpidon toimesta tehdyin muutoksin. Syitä ongelmiin oli useita, mutta yhdeksi tekijäksi paljastui muutama sivusto jotka keräsivät paljon roskaa ja joiden tietokannat olivat sen takia kasvaneet liian suuriksi. Ylläpidettyjen Drupal-sivustojen siirtämistä toiselle palvelimelle jatketaan, ja Svenkalle pyritään löytämään korvaava palvelin mahdollisimman pian.

Palvelinongelmia

Nettipartiolaisten tuotantopalvelimella Svenkalla on viime aikoina ollut suorituskykyongelmia. Useita toimenpiteitä ongelmien helpottamiseksi on jo tehty ja ylläpidetyt Drupal-sivustot tullaan siirtämään lähiaikoina toiselle palvelimelle kuorman tasaamiseksi.

Palvelimen IPv6-yhteyden ongelmat

Svenkka-palvelimen IPv6-yhteyden kanssa on tällä hetkellä ongelmia. Tämä aiheuttaa hidastumista IPv6-yhteyksiä tukeville asiakkaille (mm. sähköpostipalvelimet ja selaimet.) Ylläpito selvittää tilannetta, pyrimme saamaan yhteydet täyteen toimintaan mahdollisimman pian.

Nettipartiolaiset ry:n syyskokous pidettiin 15.12.2012

Nettipartiolaiset ry:n syyskokous pidetiin 15.12.2012.

Yhdistyksen puheenjohtajaksi vuodelle 2013 valittiin Pyry Rajatammi, hallituksen varsinaisiksi jäseniksi Elina Hiltunen, Juho Keitaanniemi, Sami Kiesiläinen, Juha Mäenalusta  ja Katri Särkikoski. Hallituksen varajäseniksi valittiin Pia Aalto, Sasu Karttunen, Jyri-Petteri Paloposki ja Ville-Pekka Reponen.

Hallituksen jäsenet valitsevat tehtävänsä esimmäisessä kokouksessaan vuonna 2013.

Tilimme siirtyy

Nettipartiolaiset ry:n pankkipalvelut siirretään Nordeasta Tapiola Pankkiin tämän vuoden kuluessa. Vanhat tilinumeromme (FI63 1181 3000 1039 63 ja FI23 1745 3000 1101 24) poistuvat käytöstä siten, että päätili pidetään auki vähintään vuodenvaihteeseen asti, jolloin lähteneet laskumme erääntyvät.

Kaikki Nettipartiolaiset ry:lle tehtävät suoritukset voidaan välittömästi maksaa myös Tapiola Pankin tilillemme (FI02 3636 3010 4408 81). Uuden tilin myötä palaamme myös takaisin yhden tilin käytäntöön, eikä erillistä toista tiliä jatkossa ole.

Uusia palveluita

Nettipartiolaiset ry ottaa käyttöön uusia palveluita. Asiakkaille tarjotaan jatkossa rajaton määrä sähköpostiuudelleenohjauksia, ja ylläpidettyjen Drupal 7 -sivustojen osalta omien moduulien ja teemojen asentaminen helpottuu kun sivustoille voidaan myöntää käyttäjätunnus jolla pääsee omalle sivustolle asentamaan osia.

Subscribe to Nettipartiolaiset ry RSS